Caps en Petten bedrukken

Of het nu voor een evenement of feestje is, je je team een leuk herkenbaar item wil geven of je zelf gewoon graag een leuke pet hebt die je in de winkel nooit kunt vinden, baseball caps bedrukken of trucker caps bedrukken is een hele goede manier om aan een uniek en leuk item met de perfecte kleuren en opdruk te komen! Wat is er allemaal mogelijk met het baseball caps bedrukken of met trucker caps bedrukken en hoe kan het petten bedrukken goedkoop gedaan worden? In deze tekst lees je het antwoord op deze vragen!

 

Baseball caps bedrukken

 

Baseball caps bedrukken

Het laten bedrukken van baseball caps is één van de meest effectieve manieren om reclame te maken. Baseball caps zijn neutrale accessoires en er zullen dan ook niet veel mensen zijn die de pet niet graag dragen. Daarnaast kan een baseball cap bedrukt worden aan zowel de voorkant als aan de zijkanten, waardoor je meer drukruimte hebt en je tekst of logo van meerdere kanten gezien kan worden! Het is dus eenvoudig om je naamsbekendheid te vergroten en je boodschap te verspreiden met een unieke bedrukte baseball cap.

 

Trucker caps bedrukken

Het verschil tussen een trucker cap en een baseball cap zit vooral in de zijkanten en achterkanten. Omdat een trucker cap aan de zij- en achterkanten bestaat uit gaas, is het niet mogelijk ze aan deze kanten ook te bedrukken. Het voordeel van trucker caps is echter dat er met het algemene ontwerp veel meer mogelijk is – zo kan de pet in allerlei verschillende kleuren gedrukt worden en is het zelfs mogelijk een full colour afbeelding op de pet te drukken!

 

Petten bedrukken goedkoop

Zeker als je heel veel petten nodig hebt, wil je dat het petten bedrukken goedkoop kan. Het is daarom aan te raden voor het baseball caps bedrukken of trucker caps bedrukken naar een reclamebedrijf te gaan – je zult nergens voor zo’n aantrekkelijke prijs je baseball caps bedrukken. Dit is omdat reclamebedrijven vaak aparte prijzen per hoeveelheid vragen – voor 25 trucker caps bedrukken betaal je per stuk meer dan voor 1000 of zelfs 5000 baseball caps bedrukken, waardoor een grote hoeveelheid petten bedrukken goedkoop kan!

Sluit Menu